Paskamer MAGIE

Word ook een lingerie vakvrouw

Lingerie speciaalzaak

Vrouwen stellen de gang naar de lingerie speciaalzaak vaak uit. Wellicht omdat zij een slechte ervaring heeft gehad of zij niet met haar lichaam geconfronteerd wil worden in de paskamer. Als zij bij je in de zaak staat is het aan jou om haar niet alleen met een juiste maat bh maar ook met een goed gevoel de winkel te laten verlaten. Ik noem dit de paskamermagie en deze gaat als het goed is twee kanten op.

PaskamerMAGIE

Hoe mooi is het als jij als expert je klant volledig mee kan nemen in een fijne ervaring in de paskamer. Je leert om echt verbinding te maken met je klant. Met de juiste kennis en zelfvertrouwen kan jij haar behoefte vervullen. Dat zorgt voor een heel ander gevoel dan iets te ‘verkopen’, zowel voor de klant als voor jou als lingerie specialist. Dit maakt je werk waardevol en de wereld een beetje mooier.

De juiste maat die goed past

Om vol zelfvertrouwen te kunnen adviseren, is het van belang dat je technisch goed een bh aan kunt meten. Je leert tijdens deze training alles over modellen en welke het beste passen bij diverse vormen borsten. We behandelen de bh in detail,  5 checkpunten BBCBB en de maat verhoudingen tussen omvang en cup. Zo heb jij alle kennis in huis om als lingerie expert vrouwen te laten stralen.

De onbewuste behoefte van je klant achterhalen

Het onderscheidend vermogen van de fysieke winkel, is dat je de behoefte van je klant kunt achterhalen. Daarom komt zij naar je winkel. Zij heeft wellicht een pijnpunt en jij wilt als expert voorbij de verwachting leveren. Dán creëer je een klant voor het leven.

Ik werk o.a. voor:

 

Let’s Connect

fabienne@demagievanlingerie.nl

06 – 24 69 21 52

© Fabienne Zwanenburg 2020 – Alle rechten voorbehouden – Privacy – Cookies