Coaching voor ondernemers Body Fashion

Been there, done that, got the t-shirt

Werken aan je bedrijf en niet alleen maar in je bedrijf

Je eigen bedrijf in een vak waar je een passie voor hebt. Het is hard werken en dat doe je in het begin met gemak en plezier. Door de jaren heen lijken er steeds meer taken bij te komen en misschien ook wel een team met medewerkers. Je hebt het gevoel dat je alle bordjes hoog moet houden, alle verantwoordelijkheid bij jou ligt en (te) vaak wordt je opgeslokt door de waan van de dag. Dit kan irritatie en frustratie met zich meebrengen. Daar wil je graag van bevrijden, door je te coachen in je leiderschap en te leren balanceren tussen werk & privé.

Verandering en groei

Het is goed om af en toe even uit te zoomen. Door je onderneming eens door een andere lens te bekijken, zal je enorm veel inzichten geven. Het gaat niet over goed of fout. Sterker nog, je bent goed bezig. Anders had jouw bedrijf niet gestaan waar het nu staat.
Er zit altijd al veel beweging in het retail landschap, maar vandaag de dag verandert het veel en enorm hard. Je zal hoe dan ook hierin mee moeten veranderen. Hoe? Daar ga ik je bij helpen. Focussen op wat goed werkt en dat nog meer versterken. Wat (niet meer) voor je werkt, doe je niet.

Verdieping voor je team

Houd je team gemotiveerd en dien je met elkaar hetzelfde doel. Neem ze mee in de richting die jij op wilt gaan met je onderneming. Investeer in je team, maak de verbinding en faciliteer. Onderwerpen als paskamermagie, ‘The Why’, Customer Journey en zelfsturend team komen hierbij aan de orde.

1 op 1 coaching

Een meer uitgebreid pakket met een gedetailleerde trainingen, al naar gelang de behoefte. Retail consultancy met een extra focus op het ontwikkelen van onmiddellijke actieplannen voor je Body Fashion bedrijf. Ik ga je helpen structuur aan te brengen en ervoor te zorgen dat je doelen behaald worden.

In 3 stappen naar een 5***** organisatie

Wie gestopt is om beter te willen worden, houdt op met goed te zijn. Alleen met service en een groot assortiment, ben je niet onderscheidend genoeg. Laat oude patronen los, koester je kwaliteiten en streef altijd naar verbetering. Lees meer …

Ik werk o.a. voor:

 

Let’s Connect

fabienne@demagievanlingerie.nl

06 – 24 69 21 52

© Fabienne Zwanenburg 2020 – Alle rechten voorbehouden – Privacy – Cookies