Logo Fabienne Zwanenburg

Lingerie expert

Toen ik op 30 jarige leeftijd de winkel Salon de Lingerie overnam en mezelf als lingeriespecialist en ondernemer ging ontwikkelen, veranderde er het nodige in mij. Zo door de jaren heen heb ik hiervan enorm veel geleerd en heeft mij dit mooie inzichten gegeven.

In de paskamer zie je echte lichamen van mensen, niet de fake perfectie die we in tijdschriften zien of met een mooi filtertje op sociale media. Ik begon de schoonheid in anderen vrouwen te zien. Maar wat mij verbaasde, was dat nagenoeg elke dame die de paskamer binnenliep – moeder van drie, jong, oud, supermodel, borstkankerpatiënt, succesvol zakenvrouw – iets negatiefs tegen zichzelf te zeggen had in de spiegel. Hierdoor ging ik toch echt anders kijken naar het vrouwenlichaam en met name wat wij vrouwen van onszelf vinden.

Paskamermagie

Ik gebruik foundation (ondergoed) als mijn favoriete items om mensen te ondersteunen, bijna als coaching-hulpmiddel. Ik heb de afgelopen 20 jaar letterlijk duizenden vrouwen geholpen aan een goed passende bh. Van cup B t/m J, basics of luxe, van € 39,= tot € 139,=
Maar het maakt niet uit in welke prijsklasse of maat, alle vrouwen staan voor een uitdaging als het gaat om de spiegel in de paskamer. Het is een intieme kans om hen te helpen oude verhalen los te laten en te omarmen wie zij zijn. Het is de paskamermagie die een vrouw niet alleen met een goed passende bh, maar ook met een goed gevoel (letterlijk) naar buiten laat komen. ‘Stralend, van binnen naar buiten!’

Dit is zo dankbaar! Dit is waar mijn hart sneller van gaat kloppen. Ik besloot de winkel te verkopen en als onafhankelijk lingerie expert nog meer vrouwen te helpen.

Omdat ik dit zo belangrijk vind, wil ik mijn kennis en liefde voor het vak graag met de wereld delen. Namelijk met alle vrouwen in mijn community, door ondernemers met een lingeriespeciaalzaak te coachen en door trainingen te geen aan lingerie-verkoopsters, zodat zij ook de paskamermagie leren ervaren én over te brengen.

Je kunt mij ook boeken als inspirerend spreker op beurzen, openingen of andere events.

Hoe ik jou kan helpen en inspireren

Bekijk hieronder waar ik me mee bezighoud

Community de MAGIE van lingerie

Je borsten bepalen voor een groot deel je vrouwelijkheid. Groot of klein, minder stevig of ongelijk. Koester ze. Behandel je body als je beste vriendin en omarm je borsten. Ook al zijn ze soms een beetje onvoorspelbaar.

Ik neem je mee in de paskamer-magie en vertel over feiten, fabels, maten & modellen. Alle vrouwen hebben borsten en ervaren dat het eigenlijk heel leuk is om hierover te praten. Laten we met elkaar de taboes die hierop rusten doorbreken en elkaar ondersteunen.
Welkom in de ´lingerie lounge´

We rise by lifting others

Trainingen paskamermagie

Waarom komt de consument graag naar je fysieke winkel? Juist! Persoonlijke aandacht van vakkundig personeel. Ik noem dit de paskamermagie. En deze gaat als het goed is twee kanten op.

Magie voor de klant: Zij verlaat de winkel met de juiste producten, een goed gevoel én zelfvertrouwen en zal als een loyale klant weer terugkeren voor advies.
Passie voor de lingerie stylist: Zij werkt met zelfvertrouwen en plezier omdat ze goed getraind is en alle product kennis eigen is. Haar bijdrage is waardevol en geeft voldoening.

Er is enorm veel potentie voor de fysieke lingerie winkel, maar dan moet wel alles kloppen.
Zorg ook voor MAGIE in jouw paskamer en maak het verschil.

Metamorfose ✨ Aandacht ✨ Geluksgevoel ✨ Inspirerend ✨ Empowering

We rise by lifting others

omarm je borsten

Coaching voor ondernemers

Als ondernemer wil je werken AAN je bedrijf in plaats van keihard werken in je bedrijf. Wat vanuit een passie is begonnen en goede resultaten heeft opgeleverd, kan op den duur minder gemakkelijk verlopen.

Ik ga je helpen om inzichten te krijgen en eens met een andere kijk op je business mee te veranderen in deze dynamische wereld. Op een inspirerende manier zorgen we voor een mooie commitment met je team, zodat zij kunnen floreren en excelleren. Dit gaat je tijd, energie en groei opleveren.

Jij bent de spil in je bedrijf. Daarom is het van essentieel belang dat jij kunt ondernemen vanuit je Innerlijke Kracht. Alleen dan kan je de juiste keuzes maken en blijf je rust en ruimte houden voor dat wat écht belangrijk is.

We rise by lifting others

Expert maatvoering en gradatie

Een nieuwe bh op de markt brengen begint vaak bij een goed idee. Bijvoorbeeld vanuit een behoefte die niet vervult kan worden vanuit de collecties van bestaande bestaande merken. Of vanuit een wens om geheel sustainable een bralette te breien die zo zacht is, dat iedere vrouw deze wel in haar lingerie lade zou ´moeten´ willen hebben.

Er komt een ontwerper aan te pas, materiaal keuze en vele prototypes.

Het succes van een bh valt of staat bij een goede pasvorm. Na 20 jaar ervaring met het passen en meten van duizenden vrouwen met borsten in allerlei vormen en maten, weet ik waar de behoefte ligt bij vrouwen én wat een bh doet voor borsten.

Gebruik deze expertise tijden de ontwikkeling, maatvoering en gradatie van een nieuw te ontwikkelen bh. Dit gaat je zoveel opleveren en is essentieel voor de pasvorm én het succes van de beha.

omarm je borsten

Body Fashion Family

VERBINDING is één van mijn belangrijkste kernwaarden.
‘We rise by lifting others’ hoor je mij heel vaak zeggen.

Omdat het enorm krachtig is om met gelijkgestemden te leren, inspireren en te netwerken, heb ik een online community opgezet voor ondernemers in de lingerie branche.

De missie van de community Body Fashion Family is om ondernemers met elkaar te verbinden,
zodat we samen kunnen groeien en het imago van de body fashion branche naar een hoger niveau liften. 

Dit doen we door het bundelen van alle disciplines van het ondernemerschap op één platform.
Masterclasses en coaching van externe experts in combinatie met alle expertise van collega ondernemers, maakt dat jij kan werken AAN de ontwikkeling en groei van jouw bedrijf. 

Inspirerend Speker

Er zijn zoveel rollen die wij als vrouw moeten vervullen, dat we het gevoel hebben altijd wel ergens te kort te schieten. Je gaat geregeld bij jezelf vandaan, om het leven wat van je wordt verwacht te leven. Je twijfelt en weet niet meer waar jij nu écht gelukkig van wordt.

Als je goed voor jezelf zorgt en durft voor jezelf te kiezen, maakt dit je super krachtig. Als jij gelukkig bent, dan heeft je omgeving daar enorm profijt van.
Want dan ben jij de stabiele en inspirerende spil in je gezin, werkomgeving én vriendenkring. Stralend van binnen naar buiten. Vanuit jouw vrouwelijke kracht.

Tijdens mijn lezing neem ik de aanwezigen mee in mijn persoonlijke reis. Hoe ik tot mijn kern ben gekomen en wat heeft het mij gebracht. Het verhaal wordt inspirerend en uniek in combinatie met de MAGIE van lingerie. Ik laat zien hoe lingerie je kan ondersteunen bij die versie van jezelf jij wilt uitstralen. Als het gesprek opgang komt, levert dit hilarische anekdotes en mooie momenten op. Herkenbaar voor iedere vrouw, bewust of onbewust.

Het belooft een gezellige interactieve samenzijn te worden, waarbij je als deelnemer een stukje dichter bij je vrouwelijke kracht komt.

Ik werk o.a. voor:

 

Let’s Connect

fabienne@demagievanlingerie.nl

06 – 24 69 21 52

© Fabienne Zwanenburg 2020 – Alle rechten voorbehouden – Privacy – Cookies