Lydia's Lingerie Advies | Zutphen

Dit zou elke ondernemer moeten doen, met het team.

Fabienne kwam voor een consult/trainingsdag bij ons in de winkel, om het team te laten zien wat je met Paskamer MAGIE kunt bereiken en om met mij mee te kijken wat ik nog zou kunnen verbeteren aan mijn winkel.

Wij zijn een team met 4 personen waarvan 1 persoon al 30 jaar werkzaam is in de lingerie branche, 2 personen ongeveer 10 jaar en 1 persoon die net is begonnen.
Wat leer je nu iemand die al 30 jaar werkt in de lingerie en waar moet je beginnen bij iemand die net haar eerste dagen erop heeft zitten.
Nou dat kan Fabienne. Het was een super gezellige en vooral leerzame dag. Dit zou elke ondernemer eens moeten doen met het team. Ik kijk uit naar de volgende dag!

Lydia Mogesomp

Lydia’s Lingerie Advies
Zutphen

Pure Body Yerseke

Fabienne haar visie, kennis en enthousiasme zijn aanstekelijk!

Ons Fitting Day Event met Fabienne was echt geweldig! Ze weet precies waar ze het over heeft en haar visie, kennis en enthousiasme zijn aanstekelijk. Hierdoor krijg je nog meer zin om te doen wat je al graag deed, maar dan nog beter! Ze leert je hoe je de klant op haar gemak stelt, maar ook hoe je iets verkoopt op een manier waarop de klant de waarde gaat inzien van het product én jouw kennis. We hebben veel geleerd van Fabienne en passen het nog dagelijks toe.

Al vanaf de eerste ontmoeting voelde het vertrouwd met Fabienne, alsof we haar al jaren kende en onze klanten ervaarde dit ook op dezelfde manier. Wij zijn al 8 jaar een team van 3 en soms is het na al die jaren lastig overzien wat we nog kunnen verbeteren en dan is het echt fijn als er iemand bij is die van een afstand naar ons kijkt en ziet waar het beter kan. Want ruimte voor verbetering is er altijd.

Lingerie wordt ontzettend onderschat en het is belangrijk om ervoor te zorgen dat iedere vrouw zich fijn en zelfverzekerd voelt in haar lingerie. Met haar community hopen wij dat we als lingeriebranche de kijk op lingerie kunnen veranderen en dat iedere vrouw het zichzelf waard gaat vinden goed passende lingerie aan te schaffen.

Angelique, Lilian en Denise

Pure Body
Yerseke

Lingeriezaak Annebra Apeldoorn

Je denkt dat je de enige bent, maar dat is gelukkig niet zo.

Soms kom je als ondernemer op het punt; ik weet het even niet meer!!
Wie kan je dat beter helpen dan Fabienne?!
Ik heb haar gebeld en mijn valkuilen benoemd. Dat gesprek luchtte op en was al heel fijn.

Je denkt altijd dat je de enige bent, maar dat is natuurlijk niet zo. Fabienne weet als geen ander waar je als ondernemer tegenaan loopt.

Soms is een kleine verandering in jezelf nodig, om anders om te gaan met de omstandigheden.

Ik neem de tips van Fabienne iedere dag mee in de winkel en merk dat het me goed afgaat. Het geeft me rust!!

Marjolein van Dreven

Lingeriezaak Annebra
Apeldoorn

Team Annebra

We zien het als een uitdaging, iedere behoefte te kunnen vervullen.

Wat super fijn om Fabienne een dag te mogen ervaren in de winkel! Samen met mijn team hebben wij er zoveel van geleerd!
Er kwam verschillende thema’s aan de orde. Van bepaalde onzekerheden en valkuilen tot aan BLIJ verkoop.

Hoe ga je om met ‘lastige’ klanten? Lastige klanten zijn er niet volgens Fabienne. Het zijn klanten waar je niet direct een oplossing voor hebt. We zien het nu als een uitdaging om ook haar behoefte te vervullen.

Alles werd en kon besproken worden!
We waren al een hecht team, maar dit heeft nog dat extra boost gegeven!

Marjolein, Mirjam en Sandra

Lingeriezaak Annebra
Apeldoorn

Past-Elle Lingerie Vlaardingen

Paskamer MAGIE fitting-event voor een extra boost.

Wij hebben met het team een leuke fitting dag gehad met Fabienne als lingerie expert!

Het was een waardevolle dag vol met tips en trucs over verkoop en BLIJ verkoop, maar ook over fitting en advies voor ons en onze klanten. Het is leuk om zo’n fitting dag een boost te geven door het te promoten op je socials zodat je meer klanten kunt genereren!

Fabienne staat met passie en een positieve energie mee te helpen in de paskamers en laat zo in de praktijk haar paskamer MAGIE zien.

We plannen zeker een vervolg in om weer zo’n gezellige dag te organiseren.

Merel en Marieke

Past-Elle Lingerie
VlaardingenChaussette Wassenaar

Mijn ouders zeiden:
We hebben je in tijden niet meer zo enthousiast gehoord.

Een training van Fabienne heeft mij als ondernemer met jong nieuw personeel in een hele drukke en intense periode met de naweeën van COVID, drukte en vermoeidheid enorm veel lucht gegeven.

De nieuwe meiden zijn meteen ingewerkt om aan de slag te gaan met klanten en ik kreeg daardoor wat lucht en rust in het hoofd. Ondertussen een sturing voor mij en wetend dat ik altijd een vraagbaak heb met veel ervaring in mijn situatie is alleen al een rustgevende gedachte.

Ik ga weer vol energie naar mijn winkel en eindig de dag met een grote glimlach nu ik zo’n fijn team om mij heen heb.

Veronique Schoorl-Evers

Chaussette
Wassenaar

Merel Past-Elle lingerie

Ik heb direct concrete plannen in gang gezet.

Ik zou Fabienne zeker aanraden na een heel fijn en persoonlijk gesprek.
Ik heb veel gehad aan haar persoonlijke verhaal wat mij ook stimuleerde om kritischer te kijken naar mijn toekomst, waar en hoe wil ik over 5 jaar staan.

Als jonge ondernemer met een druk gezinsleven is dat soms lastig combineren en dan is het heel fijn om te sparren met een ervaren onderneemster als Fabienne!

Heel fijn en waardevol voor mij (Merel). Ik was zo geïnspireerd dat ik direct in actie ben gekomen. Samen met Marieke hebben we direct concrete plannen gemaakt voor de nabije toekomst. 

Merel Sluis

Past-Elle Lingerie
VlaardingenIk werk o.a. voor:

 

Let’s Connect

fabienne@demagievanlingerie.nl

06 – 24 69 21 52

© Fabienne Zwanenburg 2020 – Alle rechten voorbehouden – Privacy – Cookies