Van Retail naar Podium

In 2000 nam ik de zaak Salon de Lingerie in Amsterdam over van mijn moeder. Werken in de lingerie is een prachtig vak en hier heb ik mijn passie gevonden om vrouwen te laten stralen door middel van de juiste lingerie. 

De afgelopen 20 jaar heb ik, samen met mijn team, vrouwen in Salon de Lingerie geholpen om goede bh te vinden die past bij hun lichaam. En elke keer weer zie ik het gebeuren: goede lingerie geeft zelfvertrouwen en laat vrouwen stralen. Ik noem dat paskamer-magie.

Magisch om te zien en fantastisch om écht iets te kunnen betekenen voor je klant. 

Vele vaste klanten zijn al ‘opgevoed’ en hebben inmiddels ervaren wat een goed passende bh voor je kan betekenen. En toch merk ik dat er nog heel veel onwetendheid is op lingerie gebied. Met passie vertel ik dagelijks over pasvorm, styling, maat, was- en draagadvies. 

In mijn lingerie speciaalzaak kan ik slechts een kleine groep vrouwen bereiken. Het is tijd om dit gesprek aan te gaan met een grotere groep vrouwen. En meer vrouwen te laten voelen wat er gebeurt als je goed passende lingerie draagt. 

Hoe kan het dat in Nederland nog steeds 70% van de vrouwen een bh draagt die niet perfect zit? Waarom wordt dit percentage niet eens kleiner? Wanneer kunnen we eindelijk eens zeggen: 70% van de vrouwen draagt wél een juiste bh die fijn zit én doet wat het zou moeten doen: ondersteunen – op meerdere vlakken. 

Dit heeft te maken met onwetendheid van vrouwen en gebrek aan expertise in de lingeriezaken. Maar ook: Wat krijg je als vrouw mee van huis uit? En gun jij het jezelf om te investeren in goed ondergoed? 

Er wordt te weinig gesproken over lingerie in het algemeen. Het is mijn missie om dit gesprek op gang te brengen. Lingerie is in eerste instantie functioneel en niet alleen sexy.

Goed passende lingerie maakt je zoveel gelukkiger en doet veel meer voor je dan alleen een stukje ondersteuning. Want een goede bh lift niet alleen je borsten, maar ook je zelfvertrouwen. 

Daarom neem ik per 1 februari afscheid van Salon de Lingerie en ga ik me focussen op iets wat ik al heel lang wil. Middels trainingen, workshops en lezingen ga ik mijn expertise delen! Als lingerie-expert ga ik van Retail naar Podium en van Expert naar Inspirator. 

Dankbaar voor alle mooie jaren in Salon de Lingerie kijk ik uit naar mijn nieuwe uitdaging. En hoe mooi is het dat ik het stukje dat ik het liefste doe mag blijven doen. Namelijk praten over mijn vak en vrouwen een goed gevoel geven. 

Ik werk o.a. voor:

 

Let’s Connect

fabienne@demagievanlingerie.nl

06 – 24 69 21 52

© Fabienne Zwanenburg 2020 – Alle rechten voorbehouden – Privacy – Cookies