“Mijn nieuwe leven”

Per 1 februari 2020 heb ik mijn lingerie speciaalzaak Salon de Lingerie verkocht, om mijn hart te kunnen volgen en mezelf volledig te kunnen focussen op mijn nieuwe business. Fabienne Zwanenburg, dé lingerie expert van Nederland.

Je zult begrijpen dat het even heeft geduurd om überhaupt de beslissing te nemen en knopen daadwerkelijk door te hakken. Salon de Lingerie was een familie bedrijf en ik heb hier 20 jaar met ziel en zaligheid hard aan gewerkt. Ik ademde zo ongeveer Salon de Lingerie. In het belang van onze klanten én het winkelaanbod in de Utrechtsestraat, wilde ik heel graag dat SDL een lingeriezaak zou blijven. En gelukkig vond ik een goede opvolger in Annadiva!

 

De verkoop ging snel en het was dan ook even doorpakken om alles goed af te handelen en over te dragen. Het was ook emotioneel best wel even pittig. Ik nam mezelf voor om de eerste periode het ‘even wat rustiger aan te doen’.

Be careful what you wish for…..
Zo rustig was natuurlijk niet helemaal de bedoeling.

 

En zo begint mijn nieuwe leven ineens heel anders dan gedacht. Ik moet bekennen dat ik hier toch even heel erg aan moest wennen. Het contrast is groot. Van 6 dagen in de week een drukke baan, naar full time thuis in mijn nieuwe rollen als partner, moeder en zelfs juf. Dit is waar ik naar verlangde en nu het er is en voel ik alleen maar onrust en vermoeidheid. Ik wil hier aan toegeven. Het mag er zijn en het is helemaal niet zo gek na zo’n transformatie en in deze crisistijd. Maar het voelt zó niet fijn. Alle vermoeidheid komt eruit en er komt werkelijk niets uit mijn handen. Zelfs niet in huis, waar nog meer dan genoeg klusjes zijn die op zich hebben laten wachten. Deze pak ik niet op en ik dat zit me niet lekker. Wat is er gebeurd met de altijd positieve, actieve en productieve Fab? Net als velen wellicht in deze tijd, kom ik mezelf tegen en zal ik moeten schakelen.       

Ik had me er zó op verheugd om mezelf lekker te kunnen focussen op lezingen en trainingen. Maar door het corona virus loopt alles anders.

Er stonden aan aantal ‘Fitting School’ trainingen bij Wacoal op het programma. Deze hebben we moeten verzetten. We zijn momenteel aan het onderzoeken hoe we dit op een verantwoorde manier in de nieuwe 1,5 meter maatschappij vorm kunnen gaan geven. Helaas zal dit niet gaan in de prachtige showroom in de Cube Centre, maar zullen we uit moeten wijken naar een andere locatie.

Ook een Instore Event bij Famke C. in Leeuwarden hebben we doorgeschoven naar … Tja, dat weten we nog even niet. Volg mij en Famke C. op Insta en we houden je natuurlijk op de hoogte.

Vooralsnog vindt ‘mijn nieuwe leven’ thuis plaats. Het is gewoonweg even zoals het is. En gelukkig kan ik goed schakelen en heb ik haar weer gevonden!
Fabienne, de ondernemer met heel veel leuke nieuwe plannen.
Ik ben lekker bezig mijn website te voorzien van content en mezelf te bekwamen in schrijven én Sociale Media. Leuk toch, weer iets nieuws leren. Ik heb er immers alle tijd voor.

Wat doe jij met je tijd die je nu over hebt?

Take Care & Stay Safe

Liefs, Fabienne

Ik werk o.a. voor:

 

Let’s Connect

fabienne@demagievanlingerie.nl

06 – 24 69 21 52

© Fabienne Zwanenburg 2020 – Alle rechten voorbehouden – Privacy – Cookies