7 redenen

Waarom een goed passende bh zo belangrijk is

De bh is vaak een ‘ondergeschoven kindje’ en dat is zo jammer. Want een goed passende bh doet veel meer dan alleen een stukje ondersteuning. Ik kan het niet vaak genoeg zeggen. Echt, geloof me. Je zal meer stralen en jezelf goed en comfortabel voelen met de juiste maat bh. Naast wat het voor je zelfvertrouwen en je uitstraling kan doen vertel ik je een aantal redenen waarom het belangrijk is dat je een goed passende bh draagt.

  1. BH ’s die geen adequate ondersteuning bieden, kunnen het borstweefsel na verloop van tijd uitrekken, waardoor je borsten doorhangen en verslappen. Je wilt toch zeker niet dat de zwaartekracht haar werking gaat doen?
  2. Een slecht zittende bh kan de duurste jurk te niet doen. Investeer ook in de basis.
  3. Een beugel die te smal is en in je borstweefsel prikt, is niet alleen oncomfortabel maar kan ook potentiële gezondheidsproblemen veroorzaken.
  4. Een juiste bh die een goede ondersteuning biedt, kleed af en vormt je lichaam mooi onder je kleding. Je ziet wel degelijk of een vrouw een goede bh draagt. Kijk maar eens om je heen 😉
  5. Een volle borst weegt zomaar 3 tot 4 kilo en vraagt om support. Een bh die niet goed ondersteunt kan rug, nek en schouderklachten veroorzaken.
  6. Een beha die niet goed past, drukt je borsten plat en breed. Het is verre van comfortabel en het doet niet wat het zou moeten doen. Ondersteunen en vormen.
  7. Borsten hebben de neiging om ‘naar buiten te kijken’. Een goede bh brengt je borsten op de goede plek, zodat ‘ze’ je silhouet mooi vormen. Dit kan je optisch zomaar 5 kilo slanker doen lijken!

Ik werk o.a. voor:

 

Let’s Connect

fabienne@demagievanlingerie.nl

06 – 24 69 21 52

© Fabienne Zwanenburg 2020 – Alle rechten voorbehouden – Privacy – Cookies